Dermalogica från Babyface.se

Jag kollar runt väldigt mycket innan jag ska köpa något från nätet, som jag vet finns på flera sidor men till olika priser. Beställde här om dagen de här produkterna från Dermalogica, och fann de allra billigast på Babyface.se där varje produkt kostade runt 450 kr (butikspris runt 650 kr). Så om ni använder er av produkter från Dermalogica skulle jag absolut råda er till att beställa dem från just Babyface.se. Förövrigt har Dermalogica fantastiskt bra hudprodukter, lite dyrare men både drygare och mer anpassat efter just din hudtyp.

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI