Dancing in the dark

Tonar alltid mitt hår mörkare till hösten/vintern. Passar sig bättre till min ljusa vinterhy. Har hittat den perfekta askbruna färgen då jag har svårt för röda toner, nackdelen med toning är att det tvättas ur fort och behövs underhållas var och varannan månad. Nya fransar har jag också, vilket piggar upp ett annars så ganska trött ansikte såhär under de mörkare tiderna på året. Himlen envisas med att alltid vara grå, fåglarna sjunger inte längre för en, det är lika mörkt ute när man går till jobbet som när man lämnar det.. Men snart mina vänner, är det jul, och det finns ingen som älskar julpynt, lussebullar, julmust, pepparkaksdeg och julsånger mer än jag. Det vardagliga vintermörkret lyser då med sin frånvaro, i alla fall i en månad eller två.

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI