Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

Nya soffkuddar H&M Home

Nya kuddar från H&M Home, samt zebrakudden från Mio.
 
Beställde ju fyra kuddar från Mio för några veckor sedan, de var tyvärr jättefula i verkligheten och jag lämnade tillbaka alla utom zebrakudden.
Hittade istället fem(!) nya hos H&M Home när jag var där och kikade i helgen. Passar sig så fint i den gråa soffan.

Dancing in the dark

Tonar alltid mitt hår mörkare till hösten/vintern. Passar sig bättre till min ljusa vinterhy. Har hittat den perfekta askbruna färgen då jag har svårt för röda toner, nackdelen med toning är att det tvättas ur fort och behövs underhållas var och varannan månad. Nya fransar har jag också, vilket piggar upp ett annars så ganska trött ansikte såhär under de mörkare tiderna på året. Himlen envisas med att alltid vara grå, fåglarna sjunger inte längre för en, det är lika mörkt ute när man går till jobbet som när man lämnar det.. Men snart mina vänner, är det jul, och det finns ingen som älskar julpynt, lussebullar, julmust, pepparkaksdeg och julsånger mer än jag. Det vardagliga vintermörkret lyser då med sin frånvaro, i alla fall i en månad eller två.

Guldbestick från Lagerhaus

När jag kom hem från jobbet nu i kväll så väntade en present på mig här hemma! Min man vet precis vad jag vill ha. Bästa någonsin!
De här besticken är populära och försvinner så fort de dyker upp i butik och på hemsidan, så vill ni också ha tag i ett par får ni skynda er innan de tar slut igen. 499 kr / Lagerhaus