Acne Studios middag

Nu har jag varit frånvarande igen, inte allt för ovanligt men har haft otroligt mycket att göra och väldigt lite tid över till att sitta vid datorn. Tänkte bjuda på två bilder från två fantastiska middag jag varit på, hos Acne Studios och Tiger of Sweden.
 
Börjar med den fantastiska kvällen hos Acne. Först fick vi en visning genom hela Acnehuset, en massa god champagne på vägen och avslutningsvis en tur bland A/W-14 kollektionen, helt magiskt! Efter detta vankades det middag, Italiensk catering, massa rödvin och jordgubbsinspirerade efterätter. Helt fantastiskt!
 
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI