Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

Tre favoriter från Acne

 
Acne har ju i särklass de allra snyggaste skinnskorna man kan hitta. Tre favoriter är just de här, deras Track, Star och Colt. Tracksen har vi just nu i vår Jackiebutik, har varit så sugen på dem så länge! Men sedan har jag på senare dagar snöat in mig mer på Starsen.. Alla Acne skor hittar ni ni på deras hemsida ACNESTUDIOS.COM.
 
 

Olgaotur for president

Jag har verkligen en sådan sjukt dålig humor, och kan sitta och skratta åt OlgaOtur-bilderna hur länge som helst. Bokstavligen asgarvar tills jag lipar.
Till er som inte sett detta innan presenterar jag här och nu: OlgaOtur! Går att hitta på Instagram under samma namn.

 
 

Five shades of grey

 
Topp med öppen rygg från ASOS 223 kr // Kjol från NLY TREND 149 kr // Klänning från NLY TREND 399 kr // Kappa från ASOS 1056 kr // T-shirt från ASOS 149 kr.
 
Jag är verkligen så förälskad i färgen grå just nu, kikade runt lite och hittade några ordentliga kap, just i grått. Klänningen klickade jag hem direkt när jag såg den, lite tröstshopping såhär i allt snorande och hostande (fortfarande sjuk..) Nu vill jag bara bli frisk, och ha vår, med detsamma!!