Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om det ytliga i min vardag - mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

Månadens glossybox

Gillar verkligen idén med den återanvändbara svampen som man ska använda istället för pads, ska bli kul att testa den ikväll, men kommer även ha stor användning för trötta/svullna-ögon-padsen som ska trolla bort påsar och mörka ringar under ögonen, samt bodyshimmer-flaskan från Nougat London. Läkerolen går alltid ner den med, såklart. Supergod smak! Boxen var lite speciell just denna månaden då februari står för kärlek och alla hjärtans dag. Urgulligt!

Vårens skinnjacka från H&M

Tre iphonebilder på min älskade jacka som kom hem igår!! Gissa en som är överlycklig just nu! Så enkel, så jävla snygg! Från H&M, 1499 kr.

Lördagskväll på Berns

Jag och mina fina tjejer var ju hos Jennifer i lördags. Väl där fick vi förplock och bubbel, och överaskningen att vi hade bord på Berns! Så kul!! Så vi begav oss dit och fortsatte sent in på kvällen med en massa god mat och dryck. Hade verkligen en fantastisk kväll!