Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

Necklace for her majesty

Älskar mina fina nya, lite större, halsband, kommer köpa en massa nya stora halsband när lönen äntligen slinker in på kontot på fredag.
 

Påsken och hens vänner

 
 I helgen har vi haft storfrämmat, Daniels föräldrar har varit uppe på besök, och de förde med sig den härliga vårvärmen de redan haft i Göteborg ett bra tag nu. Vi hade i alla fall en fantastisk påskhelg med helt underbart väder, en massa härlig mat och fantastiskt sällskap. Jag var ledig i lördags och vi tillbringade då hela dagen i solen, och åt påskmat frammåt kvällen. På söndagskvällen grillade vi oxfilé, tredje gången vi grillar nu i år, såå gott. Älskar grillat, speciellt oxfilé!

Nytonat sommarhår

Tonade håret en aning mörkare och en aning kallare i förra veckan. Vill ju alltid ha bort de röda tonerna så gått det går. Dock kommer de röda tonerna gärna tillbaka igen efter inte allt för lång tid, och då får jag köra i en toning igen. Jag är i alla fall så nöjd med färgen jag har just nu, hoppas den håller i ett litet tag!