Blogg-inspiration

Jag är rätt dålig på att blogga när jag är sjuk. Ligger mest nerpackad i sängen och tycker synd om mig själv. Som ni förstår har jag inte blivit frisk ännu, och förlorat hela den här jobbhelgen, vilket suger en hel del.
 
Har ingen vidare inspiration heller, då jag inte gör så mycket mer än dreglar ner min kudde. Tänkte tipsa er om andra bloggar istället, genom att kladda ner de bloggar jag läser mest. Läser inte så många bloggar alls längre, men här är de jag lägger ner mest läsande på.
 
De traditionella bloggarna Kissies, Kenzas och Blondinbella vet ju alla redan om, ingen större introduktion behövs här inte. Läser dem för att jag alltid gjort det, vanegrej liksom.
 
> Classe (Kinzakenza) - Låser sin blogg emellanåt, som just nu. Har följt hens blogg i flera, flera år. Ingen vet vem personen bakom bloggen är. Naket, skvaller och aktuella nyheter är tre ord som beskriver den här bloggen bäst.
 
> ShoppingandFashion - Svensk tjej som jag på senare tid hittat in till. Snygg tjej med en otrolig garderob, massa stiltips och en proffsig design på allt hon gör. Favoritmodebloggen nr.1!
 
> Potatopig - Min pojkväns blogg som han uppdaterar ungefär lika bra som jag. Daniel läser ju till polis så han skriver en del om det och om annat som händer i hans vardag.
 
> Rosa Gabriela - Min snygga vän och kollegas blogg. Gabi är mångsysslare - stylist/dj/modell/säljare. Bjuder på en massa fina bilder från allt från lyxiga event till Dj-spelningar.
 
> IdaIdas - Ytterligare en snygg vän och kollega. Ida är träningsgalning och har en kropp därefter. Stor inspiration för oss tjejer där ute som vill ha en snygg och vältränad kropp!
 
> Sarahs - En snygging "hemma" ifrån Göteborg. Har även hon en fantastisk garderob och bjuder på stiltips och en massa snygga bilder på både henne själv och hennes inköp och äventyr.
 
> Foodporn - Sist men inte minst, en matblogg! Min fina vän Moa och tre av hennes vänner äger den här fantastiska matbloggen som bjuder på en massa nyttigt, men även en del smått och gott!
 
 
 
 

Ida

Ååh, söta du som tipsar om min blogg! Glad jag blir. :D Vi ses på jobbet imorgon, annars på torsdag! Puss och kram.

Svar: Klart gullis! Vi ses imorgon! :) <3
Ella

shoppingandfashion

Men åhh tack underbara du för de fina orden. Va glad jag blir <3 kram Therese

Svar: Inte lika glad som jag blev när jag såg den här kommentaren! Gulle dig! Tack!
Ella