Dressed for success

Bringing sexy back. Fyra, enligt mig perfekta, klänningar som jag letat upp på Nelly.com. Perfekt längd och helt sagolika ryggar!

Blogg-inspiration

Jag är rätt dålig på att blogga när jag är sjuk. Ligger mest nerpackad i sängen och tycker synd om mig själv. Som ni förstår har jag inte blivit frisk ännu, och förlorat hela den här jobbhelgen, vilket suger en hel del.
 
Har ingen vidare inspiration heller, då jag inte gör så mycket mer än dreglar ner min kudde. Tänkte tipsa er om andra bloggar istället, genom att kladda ner de bloggar jag läser mest. Läser inte så många bloggar alls längre, men här är de jag lägger ner mest läsande på.
 
De traditionella bloggarna Kissies, Kenzas och Blondinbella vet ju alla redan om, ingen större introduktion behövs här inte. Läser dem för att jag alltid gjort det, vanegrej liksom.
 
> Classe (Kinzakenza) - Låser sin blogg emellanåt, som just nu. Har följt hens blogg i flera, flera år. Ingen vet vem personen bakom bloggen är. Naket, skvaller och aktuella nyheter är tre ord som beskriver den här bloggen bäst.
 
> ShoppingandFashion - Svensk tjej som jag på senare tid hittat in till. Snygg tjej med en otrolig garderob, massa stiltips och en proffsig design på allt hon gör. Favoritmodebloggen nr.1!
 
> Potatopig - Min pojkväns blogg som han uppdaterar ungefär lika bra som jag. Daniel läser ju till polis så han skriver en del om det och om annat som händer i hans vardag.
 
> Rosa Gabriela - Min snygga vän och kollegas blogg. Gabi är mångsysslare - stylist/dj/modell/säljare. Bjuder på en massa fina bilder från allt från lyxiga event till Dj-spelningar.
 
> IdaIdas - Ytterligare en snygg vän och kollega. Ida är träningsgalning och har en kropp därefter. Stor inspiration för oss tjejer där ute som vill ha en snygg och vältränad kropp!
 
> Sarahs - En snygging "hemma" ifrån Göteborg. Har även hon en fantastisk garderob och bjuder på stiltips och en massa snygga bilder på både henne själv och hennes inköp och äventyr.
 
> Foodporn - Sist men inte minst, en matblogg! Min fina vän Moa och tre av hennes vänner äger den här fantastiska matbloggen som bjuder på en massa nyttigt, men även en del smått och gott!
 
 
 
 

Förkylningstider

 
Har åkt på Daniels förkylning. Flera i hans klass är också sjuka, och såklart kom han hem med något virus som han överförde till mig. Så jag har legat sängliggandes hela dagen.
Dock har jag fått lite sjuklingspresenter idag, Daniel hade varit och hämtat ut månadens GlossyBox och så hade han med glass och tidning från min fina svärmor. Presenter är alltid extra uppskattade när man är sjuk, speciellt glass - bästa medicinen mot ont i halsen!