Årets adventskalendrar

Ursäktar kvalitén på mina misslyckade Iphonebilder, men här har ni i alla fall årets julkalendrar. Body shop kalendern från Daniel, en Hello Kitty kalender som mamma skickade upp här om dagen och en Kinder kalender som jag köpte i förra veckan. Hade behövt ytterligare en för att komplettera min samling - Haribo kalendern! Men den har jag inte hittat någonstans, så får nöja mig med dessa. Jaaaaa, jag är ett litet barn när det kommer till julen och alla dess spektakel, och jag vägrar växa upp.
 
Förresten! Jag såg nu att alla mina svarskommentarer på era kommentarer har varit svåra att se innan (just för att fägen har varit vit), har ändrat det nu så ni som kommenterat inlägg och sen inte sett era svar, ni kan förhoppningsvis se dem nu!

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI