F12 terrassen

Min uppdatering kommer och går, och just denna veckan har jag jobbat sex dagar utav sju, vilket då inte blir så mycket bloggande då jag oftast har andra saker att göra efter jobbet. Men mitt i allt jobbande så unnade jag och min fina kollega Gabriela en utekväll med våra herrar, i fredags. Vi förade lite hos dem, och sedan begav vi oss till F12 Terrassen. Ett litet och mysigt ställe med härliga människor, bra musik och en och annan b-kändis att spana på (you know me).. Hade i alla fall en otroligt trevlig kväll i mycket gott sällskap! Natten slutade inte allt för sent då det var upp och jobba dagen efter, men det var kul så länge det varade, så att säga!
 
Väl på F12 visade de en teaser från en ännu inte släppt musikvideo utav For BDK, medverkande i videon är bland annat ingen mindre än Gabriela herself.
For BDK är en hyffsat ny grupp som jag förstått det, och jag har inte hört så många låtar ännu, men fastnade direkt för en av deras första låtar "New ways of digging deeper", sjukt bra! Slängde upp den här lite längre ner i inlägget, för er som är intresserade.
 

F12 Terrassen, bild lånad från terrassen.f12.se.

For BDK - New ways of digging deeper.