Eurovision song contest

Igår var ju Eurovision song contest, givetvis satt jag bänkad från klockan 21.00. Råkade somna någon gång efter alla låtar gjort sitt, men vaknade till igen precis när vinnarlåten precis var korad. Var rätt så många "helt okej"-låtar som var med detta året, där bland annat vinnarlåten, och Sverige gjorde ett sådant otroligt grymt jobb med hela grejen! Helt fantastiskt!! Jag är ju lite som jag är, men jag satt och rös under vissa akter för jag tyckte det var så vackert.
Något som var speciellt vackert, och som lätt skulle kunna vunnit hela Eurovision, var Avicii, Björn & Bennys introlåt i början. Har lyssnat på den hela dagen idag, så jävla bra!


Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR


2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI