Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI

Jag har världens bästa vän

Fick syn på det här långa inlägget på instagram igår när jag var påväg hem från jobbet.
Hon är så himla fin, min älskade vän! Blev så himla rörd. Har den absolut bästa vännen i världen!


F12 terrassen

Min uppdatering kommer och går, och just denna veckan har jag jobbat sex dagar utav sju, vilket då inte blir så mycket bloggande då jag oftast har andra saker att göra efter jobbet. Men mitt i allt jobbande så unnade jag och min fina kollega Gabriela en utekväll med våra herrar, i fredags. Vi förade lite hos dem, och sedan begav vi oss till F12 Terrassen. Ett litet och mysigt ställe med härliga människor, bra musik och en och annan b-kändis att spana på (you know me).. Hade i alla fall en otroligt trevlig kväll i mycket gott sällskap! Natten slutade inte allt för sent då det var upp och jobba dagen efter, men det var kul så länge det varade, så att säga!
 
Väl på F12 visade de en teaser från en ännu inte släppt musikvideo utav For BDK, medverkande i videon är bland annat ingen mindre än Gabriela herself.
For BDK är en hyffsat ny grupp som jag förstått det, och jag har inte hört så många låtar ännu, men fastnade direkt för en av deras första låtar "New ways of digging deeper", sjukt bra! Slängde upp den här lite längre ner i inlägget, för er som är intresserade.
 

F12 Terrassen, bild lånad från terrassen.f12.se.

For BDK - New ways of digging deeper.

Eurovision song contest

Igår var ju Eurovision song contest, givetvis satt jag bänkad från klockan 21.00. Råkade somna någon gång efter alla låtar gjort sitt, men vaknade till igen precis när vinnarlåten precis var korad. Var rätt så många "helt okej"-låtar som var med detta året, där bland annat vinnarlåten, och Sverige gjorde ett sådant otroligt grymt jobb med hela grejen! Helt fantastiskt!! Jag är ju lite som jag är, men jag satt och rös under vissa akter för jag tyckte det var så vackert.
Något som var speciellt vackert, och som lätt skulle kunna vunnit hela Eurovision, var Avicii, Björn & Bennys introlåt i början. Har lyssnat på den hela dagen idag, så jävla bra!