Ett år i Stockholm

I söndags hade jag och Daniel bott här i Stockholm i ett år. Ett år!! Helt sjukt vad tiden springer fram, och vad mycket man har hunnit med på dessa 12 månader. Jag har bytt jobb tre gånger. Var först, desperat efter ett jobb, på ett Café i Hammarby Sjöstad, i en månad. Samtidigt som jag började där fick jag nämligen jobb på Bianco, så därför bytte jag över dit efter inte alls lång tid. Efter några månader på Bianco fick jag dock jobberbjudande på Jackie, och där är jag kvar ännu! Kunde inte haft det bättre, trivs så himla bra på Jackie!
Har även testat på modellyrket, gått modevisningar. Älskade det för stunden, men tröttnade på det till slut.
Vi har även hunnit skaffa två katter, Leon och Ivy, mina två små bebisar och monster.
 
Älskar verkligen Stockholm, och älskar verkligen Saltsjöbaden, som vi bor i. Saltis ligger en bit utanför Stockholm centrum, i Nacka. Vi bor i en underbar bostadsrätt, en tvåa på 57 kvm, bland en massa natur, nära till både hav och sjö. Nära till centrumet här i Saltsjöbaden, och även till Saltsjöbanan som man tar sig till och från Slussen med.
 
 
Kan inte tänka mig ett bättre ställe att bo på just nu, har aldrig trivts så bra i livet som här och nu.
Så i söndags firade vi ett år i Stockholm, ett helt fantastiskt underbart år.
 
 

Ella Sevieri heter jag, tjugoåtta år.
Bor, tillsammans med min man och vår lilla bebis som föddes nu i januari 2018, i ett fantastiskt hus utanför Göteborg. Jobbar som team leader inom bank och finans.

Bloggar sporadiskt om min vardag - bebis, mode, skönhet och inredning, samtidigt som jag ibland slänger upp en skön låt eller ett gott recept.

Har ett stort intresse för webbdesign, fotografering och photoshop. All design är egengjord, och allt jag lägger upp i bildväg är mitt eget, om inte annat skrivs.

Kontakt: ellasevieri@gmail.com.

ARKIV


2018: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ /

2017: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / SEP / OKT / DEC

2016: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2015: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2014: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / AUG
SEP / OKT / NOV / DEC

2013: JAN / FEB / MAR
APR / MAJ / JUN / JUL / AUG
SEP / OKT / NOV / DECELLA SEVIERI