New in: Marc Jacobs, I love you

Vi fick in den här fantastiska väskan i butiken i torsdags, i endast två exemplar. Både jag och min butikschef blev helt sålda, så de försvann rätt fort. Jag var inne och köpte min idag. 5600 kr kostar den. Är helt kär, det är bland de snyggaste väskorna jag sett! Lädret är så otroligt fint, även så detaljerna. Är så himla nöjd!!
 
 
 
 

Ett år i Stockholm

I söndags hade jag och Daniel bott här i Stockholm i ett år. Ett år!! Helt sjukt vad tiden springer fram, och vad mycket man har hunnit med på dessa 12 månader. Jag har bytt jobb tre gånger. Var först, desperat efter ett jobb, på ett Café i Hammarby Sjöstad, i en månad. Samtidigt som jag började där fick jag nämligen jobb på Bianco, så därför bytte jag över dit efter inte alls lång tid. Efter några månader på Bianco fick jag dock jobberbjudande på Jackie, och där är jag kvar ännu! Kunde inte haft det bättre, trivs så himla bra på Jackie!
Har även testat på modellyrket, gått modevisningar. Älskade det för stunden, men tröttnade på det till slut.
Vi har även hunnit skaffa två katter, Leon och Ivy, mina två små bebisar och monster.
 
Älskar verkligen Stockholm, och älskar verkligen Saltsjöbaden, som vi bor i. Saltis ligger en bit utanför Stockholm centrum, i Nacka. Vi bor i en underbar bostadsrätt, en tvåa på 57 kvm, bland en massa natur, nära till både hav och sjö. Nära till centrumet här i Saltsjöbaden, och även till Saltsjöbanan som man tar sig till och från Slussen med.
 
 
Kan inte tänka mig ett bättre ställe att bo på just nu, har aldrig trivts så bra i livet som här och nu.
Så i söndags firade vi ett år i Stockholm, ett helt fantastiskt underbart år.
 
 

Our Last Night - Skyfall (cover)

 
 
Hur bra!? Så bra!! Cover på Adeles Skyfall, James Bond-låten.